Vill du ha ett förarintyg för båt?

För att framföra vissa båtar, så är det ett måste med ett förarintyg för båt.  Ett förarintyg båt eller förarbevis för båt, det kan du få efter att du genomgått en utbildning. Det kan du göra via Addwater om du vill. Det som de erbjuder, det är en grundläggande utbildning som gör att du sedan har rätten att framföra en fritidsbåt, det ute på sjön eller i skärgården. I deras kurs så ingår bland annat:

  • Regler på sjön
  • Säkerhet
  • Navigation

Du måste inte ha några förkunskaper för att gå denna utbildning. Den avslutas med en teoretisk examination. Addwaters utbildning följer kursplanen från Nämnden För Båtlivsutbildning, NFB.

Förarintyg ett måste för fritidsbåtar

Kursen Förarintyg är helt enkelt en utbildning som även ger dig ett förarintyg för båt. Ett sådant är måste att ha, om du ska köra båten ute på sjön eller i skärgården. Kanske du redan har en båt, eller planerar att köpa en. Se då till att även ta denna kurs, så att du får köra den!

Kursen som finns hos Addwater, den kan du gå online om det passar dig bättre. Det är då stöd via chatt, e-mail och telefon. Du har även tillgång till olika övningsuppgifter samt olika föreläsningar. Du ska även ha boken Fritidsskepparen, för det är läsanvisningar i denna som du ska följa. Din examination måste dock göras på plats.

Vad kan Addwater erbjuda?

Hos Addwater finns det inte bara kurser för dig som vill ta förarintyg för båt. De har även en hel del aktiviteter som går att boka in, som att åka RIB båt, bastubåt eller annat.